Start verkoop komt dichterbij

Leuk nieuws! We zijn momenteel druk bezig met de laatste verkoopvoorbereiding van LIV. Het plan krijgt steeds meer vorm en we verwachten nog vóór de zomervakantie in de verkoop te gaan! Om je hierop voor te bereiden geven we je iets meer prijs van wat LIV gaat bieden.

Woningtypes

We vertellen je graag wat meer over de verschillende woningtypes. In LIV komen in totaal 51 woningen, variërend in grootte van 55 tot 148 m2. Of je nu jong of oud(er) bent, alleen leeft, een gezin hebt of samenwoont, er is in LIV altijd wel een huis dat bij je past!

We onderscheiden de volgende types: 
•    2-kamer appartementen (ca 55 m2)
•    3-kamer appartementen (ca 67 m2)
•    4-kamer appartementen/maisonnette (ca. 110 m2)

De prijzen van deze woningen starten vanaf ca. € 280.000,- Vrij op Naam

TIP: Check vooraf de hypotheek mogelijkheden bij jouw eigen hypotheekadviseur of bij één van de betrokken projectmakelaars.

Handig om vooraf te regelen

Ben je nog niet goed op de hoogte van je huidige financiële mogelijkheden? Maak dan een afspraak met een hypotheekadviseur en laat voor inschrijving een financiële haalbaarheidscheck uitvoeren. Zo weet je wat deze woning je per maand (netto) aan hypotheeklasten kost en kom je niet voor verrassingen te staan als de woningen in verkoop gaan.

Je kunt vrijblijvend en kosteloos een oriëntatiegesprek aanvragen bij de financieel adviseurs van Ooms Makelaars of Damdrecht Makelaars.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.