Maak kennis met Ooms Makelaars

We stellen graag de makelaars aan je voor door middel van een aantal korte vragen. Wat maakt Liv volgens hen uniek? En welke hotspots in de buurt zijn hun favoriet? Ontdek het hieronder.

Kun je jezelf en jullie kantoor kort voorstellen?

Ik ben Salomé Schaap van Ooms Makelaars Dordrecht; één van de tien vestigingen binnen de Ooms-organisatie en dagelijks bezig met de verkoop en aankoop van woningen in de Drechtsteden. Met veel plezier begeleiden wij je met ons team bij de aankoop van je woning in dit project. Wij zullen je van alle informatie voorzien en zullen je zo goed mogelijk adviseren in het aankoopproces. Wij beantwoorden dan ook graag je vragen omtrent je nieuwe en eventueel je huidige woning. Ook hebben we onafhankelijke hypotheekadviseurs die je kunnen adviseren en begeleiden bij het financiële plaatje. Kortom: wij helpen je graag in het gehele proces!

 

 

Wat lijkt je het leukste aan het wonen in het leerpark?

Liv ligt op een supercentrale locatie; je bent zo in de fantastische historische stad met alle voorzieningen, maar woont toch rustig. Ook ben je zo op de N3 of de A16 als je met de auto naar je werk gaat, maar ook de trein is binnen handbereik. Daarnaast is ook nog een supermarkt naast het project voor de dagelijkse boodschappen, dus je hebt echt alles bij de hand!

Wat maakt Liv voor jou bijzonder?

De locatie vanwege de centrale ligging zoals eerder aangegeven, maar ook omdat er overdag een hoop reuring is, maar ’s avonds en in het weekend is het er heerlijk rustig. Dan heb je het beste van twee werelden en dat is toch de ultieme combinatie?

Wat is je favoriete hotspot in Dordrecht?

Die zijn eigenlijk niet op één hand te tellen! Een kleine selectie: Villa Augustus, Nobels Brood, Coffeelicious, de prachtige havens bij onder andere de Wolwevershaven en het Groothoofd en de kunst- & antiekmarkt die iedere maand wordt georganiseerd rondom de Nieuwkerk.

Vragen over Liv? Neem contact op met Ooms Makelaars

 

Salomé Schaap                                                                       

Johan de Wittstraat 40
3311 KJ Dordrecht

T: 078 614 4333

E: [email protected]