Maak kennis met Damdrecht Makelaars

We stellen graag de makelaars aan je voor door middel van een aantal korte vragen. Wat maakt Liv volgens hen uniek? En welke hotspots in de buurt zijn hun favoriet? Ontdek het hieronder.

Kun je jezelf en jullie kantoor kort voorstellen?

Mijn naam is Carolien Koster. Als klein meisje wist ik al dat ik makelaar wilde worden. Daarom is 2024 een speciaal jaar voor mij, omdat ik 25 jaar in het vak zit, waarvan 15 jaar als zelfstandig makelaar. Met Damdrecht Makelaars leg ik graag verbinding. Tussen kopers en verkopers, tussen vraag en aanbod, in aangrenzende regio’s: van RotterDAM tot DorDRECHT, met liefde voor het vak. Sinds 2017 ben ik betrokken bij nieuwbouwprojecten van Heijmans, gelegen in het Leerpark: van het prestigieuze project De Valk, tot de schitterende woningen van Valkhorst en het luxueuze complex Valkzicht.

Wat lijkt je het leukste aan het wonen in het leerpark?

Het lijkt mij fantastisch om in het Leerpark te wonen, deels omdat ik het belangrijk vind dat alle centrale voorzieningen dichtbij zijn. Lopend naar de supermarkt om ’s avonds heerlijk te kunnen kokkerellen, wat mijn passie is. Na het avondeten geniet ik altijd van een wandeling, wat meteen mogelijk is in het aangrenzende park. Ik als echte ‘Schapenkop’ geniet zo intens van de binnenstad. Met 10 minuutjes fietsen ben ik dan al in het historisch stadscentrum. 

Wat maakt Liv voor jou bijzonder?

Ideaal voor jong en oud! Het bijzondere van Liv is dat er 51 woningen komen met een diversiteit in grootte en aantal kamers. Dat zorgt ook voor diversiteit van bewoners, die trots zullen zijn op wonen in het Leerpark, met groene binnentuinen, aangrenzende parken en alle mogelijke voorzieningen dichtbij. 

Wat is je favoriete hotspot in Dordrecht?

Mijn ultieme hotspot in Dordrecht is de Grote Kerk met uitzicht op de haven en het vaarwater. Vanaf hier is het heerlijk om een wandeling te maken, te genieten van de schitterende gevels van de panden en daarna op een terras te genieten van een drankje.

Vragen over Liv? Neem contact op met Damdrecht Makelaars

 

Carolien Koster

Rijksstraatweg 26-A
2988 BJ Ridderkerk

T: 088 520 50 00

E: [email protected]